top of page

Kurser/Fordrag

Workshop: Gå Pænt i Snor

Foredrag: Bliv en bedre, tydeligere og gladere hundeejer.

- Lær at forstå din hund bedre.

 

Foredragsholder og Underviser:

Indehaver af Kæledyrskompagniet: Gitte Westen Breum

 - Lørdag d. 31 August - Hos Pels & Pote i Aunslev v. Nyborg

Beskrivelse for workshop:

Der er typisk to ting de fleste hundeejere til familiehunde ønsker at deres hund mestrer til fulde.
- Den ene er at komme ved kald og den anden er, at gå i snor uden at trække.

Mangler en eller begge af disse indlæringer hos din hund, kan du på dette kursus lære begge dele. Og lægge de rigtige signaler i træningen som virker. Vi har fokus på gå pænt i snor og det er det vi træner denne dag. Indkaldet berøres og forklares på teoridelen til Gå Pænt i snor.

Du har garanteret prøvet mange forskellige ting, som at stoppe op, gå den anden vej, diverse udstyr, klikker træning, godbidder og at sige NEJ – uden at det virker særlig længe. Og det er der gode grunde til at det ikke gør.

Du vil på dette halvdags kursus lære hvordan du får Gå Pænt i snor til at virke, resten af hundens
liv.

Der er 12 pladser med hund denne dag og jeg garanterer jer at i vil have en hund som kan gå pænere i snor efter dette kursus og at i indenfor 1-2 uger er helt i mål ved at følge de anvisninger og metoder i får beskrevet, vist og set.

Beskrivelse for Foredrag:

Før jeg fik hund, havde jeg dette skønne billede i mit hoved med to forelskede mennesker der går hånd i hånd i efterårets blade igennem skoven og en hund der glad løber omkring. Og efter gåturen hygge foran brændeovnen med boller og kakao og tæppe og gode snakke.

Nu har jeg været hundeejer i 27 år og det billede er stadig kun i mit hoved. Efter nogle timers skovtur med disse pelshunde venter bad og børstning af dem, oprydning efter dette svineri, selv skifte tøj, og hænge det våde/beskidte tøj op, vaske sko og hænge tæpperne fra bilen til tørre, give hunden mad og så er gassen gået af ballonen, til at bage boller og varme kakao.

Personligt ved jeg, at mange andre hundeejere har eller havde drømme om, hvordan det ville være at have hund i familien. Drømme, som måske ikke skal gå i opfyldelse eller drømme som man har lagt på hylden fordi hunden ikke matcher ens forventninger – lige nu.

I langt de fleste tilfælde kan hunden godt komme til at matche dine ønsker. Hvis hunden fysiologisk
matcher dine ønsker, men adfærdsmæssigt halter bagud, er dette foredrag noget for dig.
Hvis du ønsker at vide noget om hvordan du bliver tydeligere overfor din hund, have større
gennemslagskraft og en bedre status, er dette foredrag noget for dig.

Kender du til følelsen af at være sur, vred, frustreret, ked af det, stresset, irriteret, flov over din hunds
opførsel nogle gange, er dette foredrag noget for dig.

Med humor, lidt selvindsigt, et par øvelser og masser af eksempler guider jeg dig ind i den verden af at leve med hunde, som jeg er en del af. Det er sjovt, rart, trygt, tydeligt og udfordrende på den fede måde og jeg glædes dagligt over mine hundens adfærd og jeg er stolt af dem og deres kunnen. Deres evner til at navigere i menneskets verden, som hund er unik.

Om Underviser:

Australien Shepherd er den race jeg bor sammen med nu. Jeg har to børn, to heste, to katte og vi bor 5km fra Viby Sjælland by i et lille hus på landet med en stor grund til. Siden 1992 har jeg undervist, passet og trænet hunde og siden 2004 udelukkende arbejdet med hunde på alle områder.

Pasning, træning, adfærd, socialisering, sprogskole, terapi, skole, besøgs, læse. Har omkring 3.500
hundemøder årligt så det tæller over 90.000 på nuværende tidspunkt.

For til stadighed at dygtiggøre mig, tager jeg kurser og foredrag i alt fra hesteadfærd og træning til Reiki healing til Coaching og konflikthåndtering og kurser i hundens anatomi og struktur, bare for at nævne lidt. Endvidere er jeg frivillig kredsformand i Dyrenes Beskyttelse, Roskilde på snart 5. år.

 

Kursus: fra kl. 10.00 - 14.00 - 12 Pladser

Foredrag: fra kl. 15.00 - 18.00

 

Pris:

Kun kursus: 500 kr.

Kun Foredrag: 200 kr.

 

Samlet pris:

Kursus & Foredrag:  600 kr.

 

Der er få observatørpladser til selve Kurset.

Pris: 200 kr.

 

Tilmelding er bindende:

bottom of page